donderdag 20 september 2012

Binjai Day 11

 Vanmiddag ben ik gast op een bruiloft. Een van de meer dan 500 gasten die ik hier aan tref. Sommige staan met hun kadeau's in een rieten mat gerold op hun hoofd te wachten tot dat ook zij hun opwachting kunnen maken bij het bruidspaar. Als ook ik de vele leden van de familie de hand heb gegeven zijn we inmmiddels al bijna halverwege de ontvangstruimte. Vol met tafels en stoelen om deze massa te eten te geven. De muziek staat hard genoeg om het hele Feyenoord stadion mee te vullen. Wij gaan naar boven, want op de begane grond wordt er eten geserveerd voor christenen, en ons gezelschap is moslim. Dus eten zij geen dingen die voor hen Haram zijn.

This afternoon I was invited to join Mr. Devi to an wedding. There where quite a lot of people.carrying their gift wrapped on their head. The music to me was loud enough the fill an football stadium.
On the upper floor the bride and groom where sitting in front of friends an colleagues. I found myself very lucky to this experience. It would not have happened when just visiting Sumatra as an tourist.

Geen opmerkingen: