zondag 27 november 2011

En nu weer verder

Na een week van reflectie, sta ik weer op het punt om aan het werk te gaan. De afgelopen week was er nauwelijks tijd om te fotograferen. Bovendien wilde ik de foto uit het oude Norden van Rotterdam nog publiceren.
De uitvaart was afgelopen vrijdag. Een sobere bijeenkomst met veel familie en bekenden. Op de achtergrond de foto die ik al eerder van hem publiceerde.

Mijn schoonzus is begonnen aan haar chemokuur die naar verwachting de verder groei van haar kanker moet onderdrukken. Een vreemd idee dat je pillen slikt terwijl je niet ziek bent en de daardoor steeds zieker gaat voelen.

Life go's on
After a week of reflection I'm ready to go to work again. Last week there was almost no time to take any pictures. And this picture taken in het Old North of Rotterdam was waiting to be published.
The Funeral was last Friday a simple ceremony with family and friends. In the background the picture I published earlier.
My sister in law has started her chem o. Strange to realize that she is taking pills whilst she has no pain and as a result she is getting to feel sicker and sicker.
The show (must) go on.

Geen opmerkingen: